تبلیغات
مطالب اینترنتی - آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی

آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی

جمعه 22 اردیبهشت 1396 01:50 ق.ظنویسنده : نویسنده

 



مفیدستان:

آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی

طرز دستور شیرینی نارنجکی

با شیرینی آشنا می شویم که از نظر شکل شاید بد شکل باشد اما طعم و مزه خوبی دارد و می‌تواند شما را طرفدار این نوع شیرینی ها کند .

به گزارش تالاب در این جا روش پخت نان خامه ای که طرفداران بسیاری در دنیا دارد را برایتان گزینه کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.

مواد لازم شیرینی نارنجکی :

برای خمیر

½ پیمانه کره
⅔ پیمانه آب
نوک انگشت نمک
¾ پیمانه آرد
۳ عدد تخم مرغ

برای خامه کاستارد :

۱ پیمانه شیر
¼ پیمانه شکر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱٫۵ قاشق غذاخوری آرد
۱ پیمانه خامه غلیظ
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
شکلات آب شده برای تزئین

آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی

طرز تهیه شیرینی نارنجک

طرز تهیه شیرینی نارنجکی :

۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲- در یک قابلمه متوسط، کره، آب و نمک را روی حرارت ملایم آب کنید و هم بزنید تا قل قل کند.

۳- پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم کرده و آرد را اضافه کنید. با بهرهگیری از قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا یکدست شوند.

۴- به هم زدن ادامه دهید «حدود دو دقیقه» تا خمیر به شکل یک گلوله در بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

۵-تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده بیفزایید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. دقت داشته باشید که تخم مرغ به راحتی در خمیر حل نمیشود و باید آن را چندان هم بزنید.

۶-خمیر را درون قیف قنادی بریزید. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. خمیر را با فاصله های سه سانتی متری از هم درون سینی قرار دهید. با بهرهگیری از انگشتان خیس، سطح خمیر را تخت کنید.

۷- آنها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

۸-سپس، بدون این که در فر را باز کنید، دمای فر را به ۱۸۰ کاهش داده و ۱۵ دقیقه دیگر آنها را بپزید.

۹-فر را خاموش کنید و نان خامه ای را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر نگه دارید.

۱۰-سپس نان ها را از فر خارج کرده، با بهرهگیری از چاقوی تیز، در انتهای هر کدام از آنها یک ضربدر بزنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

۱۱-در این فاصله، خامه را درست کنید؛ در یک کاسه مخصوص مایکروفر، زرده های تخم مرغ، شکر، آرد و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید.

۱۲- کاستارد را به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر بپزید. لازم هست هر یک دقیقه یک‌بار، آن را هم زده و دوباره به مایکروفر برگردانید.

۱۳- روی کاستارد را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

۱۴-در یک کاسه متوسط، خامه را هم بزنید تا پف کند. خامه و کاستارد را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون قیف قنادی بریزید.

۱۵-خامه را از انتهای نان ها درون آن بریزید و شکم نان ها را پر کنید.

۱۶- در آخر، بخش روئی نان های خامه ای را درون شکلات آب شده بزنید و پس از سفت شدن شکلات، انها را سرو کنید.

منبع :khabarfarsi.com



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط با این موضوع

طرز تهیه شیرینی نارنجکینون خامه ای آکاطرز تهیه رول نان کرسنت فرانسوی در خانه طرز تهیه رول نان کرسنت فرانسوی در خانه زمان شیرینی،شیرینی پزی،آموزش شیرینی پزی،پخت انواع شیرینیآشپزیشیرینیشیرینی پزیاشپزیآموزش شیرینی پزیشیرینی گردوییانوع شیرینیشیرینی عید طرز تهیه خامه فرم گرفته خانگیمخصوص تزیین کیک و شیرینی …طرز تهیه پنیر ماسکارپونهپنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیکشیرینی های مخصوص نوروز طرز تهیه نوع شیرینی …شیرینی های مخصوص نوروزاز شیرینی های مخصوص عید نوروز در گیلاناموزش شیرینی های مخصوص طرز تهیه کرم رویال کرمی برای تزیین شیرینی و کیکطرز تهیه خامه فرم گرفته خانگیمخصوص تزیین کیک و شیرینی ترطرز تهیه ی انواع کیک و شیرینی طرز تهیه انواع شیرینیطرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخم مرغ مواد لازم آرد یک پیمانه شکر آشپزی می توانید از یک قطعه گوشت بره به همراه انواع و اقسام چاشنی های طبیعی غذایی درست کنید آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی شیرینینارنجکی آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی آموزش تهیه شیرینی تهیه شیرینی نارنجکی طرز تهیه خامه فرم گرفته خانگیمخصوص تزیین کیک و شیرینی تر طرز تهیه کیک شکلاتی و بعد خامه را به همراه شکر طرز تهیه خامه ی شیرینی پزی آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی آموزشتهیه آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه عکس کیک کاکائویی وگاناژ شکلاتی به همراه آموزش آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به شیرینی،شیرینی پزی،آموزش شیرینی پزی،پخت انواع شیرینی آشپزیشیرینیشیرینی پزیاشپزیآموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک شکلاتی و شیرینی نارنجکی طرز تهیه خامه کیک ایطرز تهیه خامه روی کیک این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد آموزش شیرینی طرز تهیه رویال آیسینگ تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … سایت تازه های آموزش شیرینی طرز تهیه خمیر قطاب به همراه آموزش پخت روش تهیه شیرینی نارنجکی طرز تهیه خامه فرم گرفته با استفاده از خامه معروف به خامه این شیوه تهیه خامه فرم گرفته آموزش این دفعه یه سوالی راجع به کیک شکلاتی بدون آرد طرز تهیه کیک با رویه گاناش آموزش تصویری سایت آشپزی برای درست کردن گاناش به خامه طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی شیرینی شیرینی خشک شیرینی تر رولت باقلوا ایران کوک تهیه شیرینیطرز تهیه شیرینیشیرینی پزیانواع شیرینی آموزش شیرینی تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی

مطلب آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی
http://mofidestan.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%86%d8%a7%d8%b1%d9%86%d8%ac%da%a9%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%85/
آخرین ویرایش: - -

 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر